Are you an Angel or a Devil?


 
AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 [+14] Mortal Kombat: Trecutul

In jos 
AutorMesaj
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Mier Iun 01, 2011 1:58 am

Acest fic este nerecomandabil persoanelor sub 14 ani. Conține:
- limbaj ce poate fi interpretat ca fiind vulgar.
- scene explicite de violență fizică.
- scene de nuditate sau ce pot sugera actul sexual.


Notă: Mortal Kombat: Trecutul este un fic inspirat din universul Mortal Kombat. Este prima parte din seria de patru a fic-ului Mortal Kombat. Acest fic nu a fost postat pe niciun alt forum vreodată în prealabil și, dacă există creații asemănătoare, ele există fără știința sau acordul meu și fără ca eu să mă fi inspirat din ele sau creatorii lor din fic-ul meu.

MORTAL KOMABT: TRECUTUL

Prolog:


FILE DE POVESTE


Pentru ca Mortal Kombat să poată fi înțeles, trebuie știut cum s-a ajuns la Mortal Kombat. Și, mai ales, de ce. Răspunsul cel mai simplu ar fi ”firea umană”, dar, cu siguranță, acesta nu ar coborî sprâncenele ridicate la citirea primului rând. Prin urmare, este recomandabilă prezentarea răspunsului mai complex.
Cu mulți, foarte mulți ani în urmă, după cum este știut de către toți, a avut loc în spațiu, așa cum spun și cărțile de știință, de altfel, fenomenul care poartă numele de Big Ben: o explozie de energie și materie de proporții colosale care a creat Universul, așa cum este cunoscut de toți, și astăzi: galaxii, planete, stele, ș.a.m.d.. Povestea Mortal Kombat, însă, se rezumă la galaxia cunoscută sub numele de Calea Lactee. Mai exact, ea are loc chiar pe planeta Terra, cea pe care unii o numesc și ”Pământ”. Aici ar avea loc, însă, un conflict de termeni, prin urmare, recomandabilă este numirea acestei planete, ca ansamblu spațial și construcție fizică, materială, ”Terra”, așa cum o denumesc și cărțile de știință.
După Big Ben, după cum tot cărțile de știință ne explică, Terra era doar lăcașul unor reacții chimice între elementele care reacționau cu spațiul, în sine: uragane, inundații, furtuni, cutremure, erupții vulcanice, etc.. Lăsând la o parte elementele chimice care dau bătăi de cap de-a lungul anilor de școală și liceu, Terra era terenul de război al celor mai importante elemente naturale, cunoscute de toți, încă de mici: apa, focul și vântul. Iar, din acest punct, se abandonează lecțiile de istorie și știință, pentru că următoarele informații nu pot fi găsite în niciun manual școlar.
Când, unde, dar, mai ales, cum, nimeni nu va ști exact, dar cert e că din aceste elemente naturale au apărt Zeii care guvernează și astăzi Terra: Aar Tenn, Zeul Focului, Nekatur, Zeul Apei, și Fu Jin, Zeul Vântului. Și, aproape concomitent cu apariția acestor trei Zei, a apărut și Shinnock, Zeul Suprem, care reprezenta, pur și simplu, timpul și spațiul și puterea absolută a infinutului. Cei patru Zei, eterni și omniprezenți, fără formă sau sfârșit, guvernau, încă de atunci, Terra, luând decizii înțelepte și intervenind în cursul natural al dezvoltării planetei numai atunci când era imperios necesară intervenția lor. Iar ei existau, încă de atunci, prin prisma puterilor lor veșnice și a înțelepciunii fără de sfârșit. Astfel, au ajuns ei să fie cunoscuți ca ”Zeii Înțelepți”.
”Pământul a fost creat în 6 zile”, spune Biblia. Fals. Pământul a fost creat în a șasea zi. Zeii Înțelepți au creat în 6 zile cele 6 lumi paralele identificate în timp și spațiu cu planeta Terra. În prima zi, a fost creată Edenia*, cu oameni frumoși și nemuritori, înțelepți și fericiți, unde primăvara este veșnică, iar pădurile sunt răcoroase și veșnic verzi. În cea de-a doua zi, a fost creat Haosul**, unde cei mai înfricoșători monștri și cele mai groaznice plăsmuiri ale fricii pot prinde formă și păși liber pe târâmul zguduit de erupții vulcanice și cutremure, ucigându-se între ele și existând doar pentru a curma existența altora. În cea de-a treia zi, Zeii Înțelepți au creat Spațiul Imposibil, unde toți locuitorii, asemănători, ca fizic, celor din Edenia, pot să-și dezvolte abilitățile inteligenței și spiritului până la punctul în care nimic, literalmente, nu mai devine imposibil. În această lume, totul e relativ și depinde de percepție, prin urmare, în afara Zeilor Înțelepți, toți văd și simt această lume în mod diferit. În cea de-a patra zi a fost creat Tărâmul Neființei, care poate fi asemuit cu cimitirul sufletelor tuturor celorlalte lumi. Aici nu există decât moarte, spirit și noapte veșnică. În cea de-a cincea zi, Shinnock a creat, singur, Lumea De Dincolo, unde răutatea este cuvântul de ordine și tirania, sistemul de guvernare. În răspuns la decizia lui Shinnock de a crea singur o lume, Fu Jin, Aar Tenn și Nekatur au creat, în cea de-a șasea zi, Pământul, pentru a defini bunătatea ca fiind opusul răutății.
Din acest moment au trecut sute, mii și, poate, chiar milioane de ani, timp în care lumile se dezvoltau singure, iar intervențiile Zeilor Înțelepți ar putea fi numărate pe degetele de la o singură mână. Însă, la fel cum în orice poveste de istorie există un punct-cheie care zguduie derularea normală a evenimentelor, la fel s-a întâmplat și în povestea aceasta. La fel cum Zeii Înțelepți au apărut, pur și simplu, din timp și spațiu și elementele naturii, la fel, în existența lui Shinnock, au apărut doi fii.* = De unde și referirea din Biblie la Rai și ca ”Eden”.
** = Referirea la Haos poate fi găsită în Legendele Olimpului, ca fiind tărâmul stăpânit de Hades.
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
Bomboni
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 49
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 23

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Mier Iun 01, 2011 4:56 am

Ooooo... Rahan Very Happy:X
Deci am asteptat sa postezi atat de mult Smile)

E foarte bine ca spui atat de complex, o istorie atat de intortocheata. Pur si simplu eu m-am incurcat complet in film si in serial.Smile)
Dar eu abia astept scenele cu bataie:))
Sus In jos
Ada
Admin
avatar

Mesaje : 294
Data de inscriere : 07/05/2011
Varsta : 21
Localizare : Acasa[:*]

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Mier Iun 01, 2011 9:44 pm

Aaa!? Cred ca lesin... nu mai am aer..

Ufff.
Doamne!? E foarte frumos. Nu am ce comenta.
Uite ce miai facut.Sad( Nici nu mai am cuvinte.
Sper sa pui next'ul repede. Si poate in urmatorul capitol pot scoate o critica doua. Dar normal si de drept nam ce scoate de pe acolo. Fiinca totul este
perfect. Asa deci revenim. Spor la scris si la ideei.

Si daca te looog frumos dulce ca o savarina sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul:)

Ja'ne

_________________Semnatura_________________
” Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta!”

“Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta!”

“Iar daca intr-o zi cel pe care-l iubesti te va trada zambeste sa simta indiferenta ta!”[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://angelordevil.forumz.ro
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Vin Iun 03, 2011 11:37 pm

Capitolul I:

FRAȚI

Partea I


Între Rayden și Shao Kahn erau atâtea diferențe încât era și greu de crezut că între ei ar putea exista vreo asemănare. Încă de când erau mici copii, acest lucru se putea observa cu ochiul liber. Rayden era calm și răbdător, Shao Kahn avea izbucniri de furie și dădea dovadă de grabă tot timpul. Rayden zâmbea, Shao Kahn se încrunta. Rayden stropea florile din grădina Templului Zeilor Înțelepți, Shao Kahn le pârjolea. Amândoi erau fiii lui Shinnock, care s-a dovedit, în timp, a nu fi tatăl înțelept și iubitor, așa cum s-ar fi căzut titulaturii de Zeu Suprem. Astfel, Rayden s-a atașat mai mult de Fu Jin, Zeul Vântului, decât a făcut-o de tatăl său. Shao Kahn, însă, a rămas o fire singuratică.
În afara acestui amănunt care le lega destinele, cei doi frați mai aveau două lucruri în comun. Fiind fiii Zeului Suprem, amândoi au făcut dovada, de mici, că posedă abilități supranaturale. Rayden scăpăra fulgere din propriul trup, dispărea, pur și simplu, dintr-un loc și apărea într-altul și putea chiar controla, într-o oarecare măsură, descărcările electrice din spațiu. Sub supravegherea atentă a lui Fu Jin, Rayden a învățat să-și controleze puterile și să le folosească cu înțelepciune și iscusință. Tot el i-a pus numele de ”Copilul Fulgerului”.
Shao Kahn a dat dovada, de mic, unei puteri fizice ieșite din comun, chiar și pentru fiul unui Zeu Înțelept. Putea ridica fără probleme greutăți imense și sfărâma numai cu puterea pumnului blocuri întregi de granit. Mai mult decât atât, răutatea care mocnea în el încă de mic se exterioriza prin descărcări de energie, de culoare verde, care pârjoleau totul în cale. Singur, și-a cultivat puterile și a ajuns să le controleze periculos de bine.
Setea de perfecțiune era cealaltă asemănare dintre cei doi. Conștienți fiind că puterile pe care le dețin trebuie ținute sub control și, mai mult, aprofundate, amândoi au studiat artele marțiale și s-au antrenat intens. Zilnic, fiecare din ei petrecea ore întregi meditând și scormonind adânc în spiritul lor pentru a deveni mai puternici, mai vigilenți, mai buni. Zilnic, fiecare din ei petrecea ore întregi exersând mișcări și repetându-le până la perfecțiune. Zilnic, fiecare din ei petrecea ore întregi dedicându-se celor mai complexe și dificile tehnici de arte marțiale și meditație cunoscute vreodată. Și, astfel, după ani de zile de antrenament, toți Zeii Înțelepți trebuiau să recunoască faptul că nu mai aveau în Templul lor niște copii, ci luptători desăvârșiți, adevărați fii de Zeu Înțelept.

***

- Am somat acest Sfat al Zeilor Înțelepți pentru a discuta o problemă foarte importantă de ordin intern, începu Shinnock, pe un ton grav.
Nekatur și Aar Tenn se mulțumiră să ridice sprâncenele, neîncrezători. Fu Jin se încruntă. De ceva vreme, toți trei simțeau că Shinnock nu mai este același Zeu Înțelept care apăruse din timp și spațiu, chibzuit și corect, ci că ascunde ceva, că este măcinat. Poate acum aveau să afle.
Shinnock era un bărbat perfect comun. Oricine s-ar fi întâlnit cu el față în față, fără să știe că este un Zeu Înțelept, nu i-ar fi acordat nicio atenție. Construcția feței era caucaziană, cu părul de lungime medie, brunet și dat pe spate, ușor ondulat. Purta un cioc ras uşor neglijent şi avea ochii de un negru pătrunzător.
Era de înălțime medie și întreaga lui vestimentație era de culoare neagră. Purta o bluză care-i ajungea până la jumătatea coapselor, de sub care ieșea o pereche de pantaloni strâmți, care intrau în niște cizme cu vârf metalic, ușoare, din piele, din care ieșeau și intrau funii solide de culoare albă. Peste întreaga această costumație era aruncată o pelerină subțire cu glugă, care-i stătea trasă mereu peste frunte, abia lăsându-i ochii la vedere.
În general, privirea lui Shinnock era impunătoare, ascuțită, ca două raze laser care-ți scanau gândurile. De cele mai multe ori, când Zeul Suprem fixa pe cineva cu această privire, chiar asta făcea. De ceva vreme încoace, însă, privirea lui Shinnock era umbrită de o sclipire ciudată, parcă neliniștită, iar ceilalți trei Zei Înțelepți observaseră asta.
După câteva secunde de neliniște, primul care rupse tăcerea fu Zeul Vântului:
- Este legat de fii tăi, nu-i așa?

Va urma...


Ultima editare efectuata de catre The Role Model in Sam Iun 04, 2011 3:01 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
Bomboni
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 49
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 23

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Vin Iun 03, 2011 11:50 pm

Scuze ca te intreb, dar ce inseamna "am somat acest sfat al zeiilor"? Ai gresit tu sau chiar exista verbul asta?Smile)

Bineinteles ca imi place. Continuarea este super ok. Vad ca ai bagat oarecum si niste vestimentatie moderna.
Mi-a placut mult descrierea fratiilor in paralel Very Happy
Sus In jos
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Sam Iun 04, 2011 3:05 am

SOMA = A cere (cuiva) în chip categoric (și sub amenințare) să suporte anumite consecințe, să îndeplinească ceva. A pune cuiva în vedere, cu forme legale, să execute (sau să nu execute) ceva. – Din fr. ”sommer”.

Iată, copy-paste din Dex Online, ca să fim bine lămuriți. Mulțumesc de aprecieri, continuarea, în câteva zile Smile
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Joi Iun 09, 2011 9:10 am

Fu Jin îl săgetă cu privirea, dar Shinnock rămase neclintit. Nu degeaba era el Zeul Suprem și nu vreunul din ceilalți trei. Pentru o secundă, Zeul Vântului clipi și-și mută ochii într-o altă direcție, dar și-i fixă din nou în privirea lui Shinnock, imediat apoi. Numai acea secundă fu, însă, suficientă pentru Zeul Suprem să zâmbească malițios, mândru că i se recunoscuse din nou, chiar și indirect, supremația în duelurile privirilor și minții.
- Da, Fu Jin, este legat de fii mei, vorbi Shinnock, la fel de grav ca prima oară.
În comparație cu Shinnock, Fu Jin parcă voia să lase impresia că este special, ca și cum ar fi fost mândru de titulatura sa de Zeu Înțelept și dorea să arate asta. Figura sa avea construcție asiatică, iar ochii săi mici și lungi aveau pupila aproape la fel de albă ca retina, foarte greu putând cineva să facă distincția între cele două. Părul său drept, lung și alb, era strâns în creștetul capului într-o coadă de cal, lăsată să cadă până pe la sfârșitul cefei, iar bărbia-i era rasă impecabil și, una peste alta, părea mult mai îngrijit decât Shinnock, ca și cum ar fi fost doritor să arate celor ce aveau ocazia să-l vadă că este un Zeu Înțelept.
Era, ca și Shinnock, de înălțime medie și purta un maieu alb, strâns peste corpul său musculos, care intra în pantalonii largi, de pânză, albaștri. Pantalonii erau strânși cu o curea mare, neagră, cu o cataramă la fel de mare, ce înfățișa conturul gâtului și capului unui dragon, văzute din profil. Cizmele din picioare, trase peste pantaloni, erau din piele neagră și-i ajungeau până sub genunchi. Aveau multe curelușe, ce intrau în catarame argintii, și, deși păreau grele în primă fază, erau, de fapt, ușoare și lesne de manevrat în viteză. Numai bine pentru lupta corp la corp.
Cât despre caracter... Fu Jin avea un suflet bun, cu foarte multe calități despre care Shinnock îi spunea deseori că sunt tipic omenești. Și, chiar dacă Fu Jin se încrunta și-i răspundea pe un ton supărat că nu are nimic în comun cu locuitorii Pământului, în sinea sa se bucura, pentru că din totdeauna îi simpatizase pe aceștia cel mai mult din toate creațiile lor. Cu toate acestea, corectitudinea și chibzuința tipică unui Zeu Înțelept primau de fiecare dată când o decizie trebuia luată și, deși cu inima strânsă, dacă oamenii o meritau, pedeapsa sa era cruntă.
Shinnock scană preț de câteva secunde figurile celorlalți trei Zei Înțelepți înainte să vorbească din nou. Nekatur și Aar Tenn erau amândoi gânditori, parcă încercând să ghicească la ce se referea Shinnock, pe când Fu Jin era mai degrabă nerăbdător să afle despre ce era vorba.
- Rayden și Shao Kahn locuiesc de ceva vreme în Templul Zeilor Înțelepți. Cu toate acestea, niciunul din ei nu are titulatura de Zeu Înțelept. Și cred că sunteți de acord cu mine când spun că în acest Templu nu ar trebui să locuiască decât Zeii Înțelepți.
Aar Tenn și Nekatur încuviințară imediat cu un gest scurt din cap. Preț de câteva secunde, Fu Jin stătu în cumpănă, dar încuviință și el. Shinnock își reluă ideea:
- În aceste condiții, decizia logică la care ne conduce teoria precedentă este ca cei doi să părăsească Templul cât mai repede cu putință.
De data aceasta, Nekatur și Aar Tenn se lăsară așteptați câteva secunde până să încuviințeze din nou din cap, iar Fu Jin nu o mai făcu deloc. Îl fixă cu privirea pe Shinnock, încruntat, iar acesta îl privi impasibil înainte să-și reia din nou discursul:
- Cu toate acestea, cu toții am observat faptul că fii mei sunt, într-adevăr, înzestrați și au potențialul de a ni se alătura. Dacă nu amândoi, măcar unul din ei. De aceea, ce propun eu acum este ca Rayden și Shao Kahn să fie supuși la o serie de teste pentru obținerea titulaturii de Zei Înțelepți.
Nekatur încuviință de îndată, iar Fu Jin, deși avea o figură nesigură pe chip, căzu și el de acord cu raționamentul lui Shinnock. Deși în interiorul său nu era de fiecare dată de acord cu Zeul Suprem, chibzuința și corectitudinea cu care fusese înzestrat îl obligau pe Zeul Vântului să accepte că deciziile lui Shinnock erau, aproape de fiecare dată, deși drastice, corecte.
Aar Tenn rupse tăcerea și îl întrebă pe Zeul Suprem ceva previzibil:
- Și care să fie această serie de teste, Shinnock?
Zeul Suprem zâmbi ușor malițios. Nu era sigur care ar fi cea mai înțeleaptă decizie cu privire la acest amănunt, motiv pentru care dorea să se consulte și cu ceilalți trei Zei Înțelepți înainte.
- Asta mi se pare corect să stabilim de comun acord.

Va urma...
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
Ada
Admin
avatar

Mesaje : 294
Data de inscriere : 07/05/2011
Varsta : 21
Localizare : Acasa[:*]

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Mier Iun 15, 2011 11:48 am

Am aterizat si eu pe aici... Cam tarziu.

Foarte, foarte tare! Chiar ai talent nu gluma. Totul este perfect.
Naratiune, descriere ai, si dialogul nu este mult dar nici sec ... asta e bine.
Hm... Cati ani au baieti, fii lui Shinnock? Deci unu trebuie sa ajunga Zeu intelept si celalalt pleaca... Unde pleaca? Pe Pamant?
Interesant. Daca e sa fie unu din ei trimis pe Pamant Shao Kahn ar fi potrivit.. hm sau nu . De obicei cel calm e ales dar poate nu si aici poate ca cel rau [ sa zicem] va fi ales.. o'm trai si o'm vedea. Ori cum poate se intalnesc cu vreo tipa... hm
Vedem noi... Reluam. Ma intrebam daca poti pune si poze cu ei... cu toti de la A la Z...Smile Mar ajuta.
Spor la scris. Sa pui next'ul repede...

Ja'ne

_________________Semnatura_________________
” Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta!”

“Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta!”

“Iar daca intr-o zi cel pe care-l iubesti te va trada zambeste sa simta indiferenta ta!”[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://angelordevil.forumz.ro
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Joi Iun 16, 2011 12:59 am

Ca să-ți răspund la întrebări, la toate vei afla răspunsul pe parcurs Smile) Și la cel cu vârsta (aici o să fie o chichiță foarte importantă în toată povestea), și la cel cu cine rămâne și cine pleacă. De altfel, dacă ai văzut, sunt șanse să rămână amândoi, depinde de cum se descurcă la ”testele” la care o să-i supună Zeii.
Cât despre poze, dacă insiști, pot să pun, dar nu există poze care să coincidă exact descrierii mele, pentru că eu i-am adaptat, un pic, i-am personalizat după cum îmi doream eu să-i înfățișez.
Continuarea vine zilele astea, m-ai prins într-o perioadă ușor ocupată.
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
Ada
Admin
avatar

Mesaje : 294
Data de inscriere : 07/05/2011
Varsta : 21
Localizare : Acasa[:*]

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Joi Iun 16, 2011 11:23 am

Tu ai doar trei lucruti de facut :


1. Sa pui poze cu ei [ cum crezi ca arata sau care se potriveste mai bine, cum am spus mar ajuta ]

2. Sa ma anunti cand vine continuarea [ daca nu dau com asta nu inseamna ca nu citesc ]

3. Sa pui next'ul [ mam facut inteleasa? ]

_________________Semnatura_________________
” Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta!”

“Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta!”

“Iar daca intr-o zi cel pe care-l iubesti te va trada zambeste sa simta indiferenta ta!”[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://angelordevil.forumz.ro
Dudah
Utilizator
avatar

Mesaje : 216
Data de inscriere : 20/05/2011
Varsta : 21
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Joi Iun 16, 2011 11:56 am

1. bravo, ai talent !!
2. nu mai știu ce vroiam sa spun
3. Ada, nu te mai lua de el !! Te faci prea urat înțeleasă !!
Sus In jos
https://www.facebook.com/DudahAlex
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Vin Iun 17, 2011 3:36 am

OK, bine, m-ai convins, o să caut niște poze relevante și, o dată cu continuarea, pun și niște poze, deși nu este în stilul meu de a scrie fic-urile. Dar, hei, clientul are întotdeauna dreptate Smile
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Vin Iun 17, 2011 5:01 am

Din nou, Nekatur încuviință pe loc, iar Fu Jin îl urmă, zâmbind mulțumit, ca și cum i s-ar fi luat o mare piatră de pe inimă. Iar Aar Tenn, la fel de mulțumit ca și Zeul Vântului, încuviință și el.
Aar Tenn era, poate, pata de culoare dintre cei patru Zei Înțelepți. La propriu. Era un individ de etnie afro-americană, înalt, solid și bine făcut. Era ras în cap impecabil și avea o barbă destul de stufoasă, fără mustață, ceea ce-i dădea o înfățișare ușor sălbatică. Chiar și ochii cu pupile negre păreau răutăcioși, iar sprâncenele stăteau mereu încruntate. Cu toate astea, ca și ceilalți Zei Înțelepți, era bun la suflet și chibzuit, contrar felului în care arăta.
Purta o bluză din bumbac, foarte subțire și albă, largă la gât, care se întindea până aproape de genunchi, de sub care ieșea o pereche de pantaloni la fel de subțiri, din bumbac, de culoare roșie, un roșu aprins, aluzie evidentă la faptul că era Zeul Focului. Cizmele din picioare, în care intrau pantalonii, erau alcătuite din bucăți mari de piei de animale, la fel de subțiri, mulate pe picior și foarte comode, legate cu sfori. Întreaga sa costumație părea guvernată de ideea de comoditate.
- Are cineva vreo propunere? întrebă din nou Shinnock, privindu-i pe ceilalți Zei Înțelepți.
Tăcerea nu dură decât câteva secunde, pentru că Nekatur vorbi pentru prima oară la această întrunire:
- Ar trebui să fie supuși la un test care să ne arate cât sunt de chibzuiți. Cât de bine iau deciziile cele mai bune, pe loc, fără să aibă timp de gândire. Dacă vor deveni Zei Înțelepți, vor veni momente când va fi nevoie să facă acest lucru.
Fu Jin și Aar Tenn încuviințară imediat din cap, iar Shinnock adăugă:
- Perfect de acord. Înțelepciunea nu trebuie să-i lipsească nicidecum unui Zeu Înțelept, indiferent dacă se află sau nu sub presiunea timpului.
- Ar trebui să ne arate cât de bine știu să-și stăpânească puterile de care au dat dovadă. Noi controlăm elementele naturii și nu ele pe noi. Același lucru ar trebui să se aplice și la ei.
Atât Fu Jin, cât și Nekatur fură de acord cu propunerea lui Aar Tenn, iar Zeul Suprem încuviință și el:
- Autocontrolul. Dacă un Zeu Înțelept nu se poate stăpâni pe sine, nu are cum să stăpânească șase lumi.
Fu Jin vorbi și el, ușor meditativ, înfigându-și privirile în ochii lui Shinnock:
- Trebuie să dea dovadă de înțelegere, dar și de corectitudine. Zeii Înțelepți nu iau decizii incorecte, dar nici nu taie în carne vie, dacă nu este necesar.
Shinnock zâmbi malițios:
- Ah, da, echilibrul. Oricât de chibzuit și sigur pe tine ești, nu vei putea să dai o sentință corectă, fără să te detașezi, perfect obiectiv, de problema în sine.
Urmară din nou câteva clipe de tăcere. Shinnock profită de acest lucru pentru a vorbi din nou:
- Așadar, echilibru, înțelepciune și autocontrol. Un singur test ar trebui să fie suficient pentru a vedea care din fiii mei are sau nu are aceste proprietăți.
- Oare? întrebă Fu Jin, neîncrezător și ușor bănuitor.
- Cu siguranță, vorbi Nekatur, privind parcă prin Shinnock, ca și cum scotocea în amintiri, ignorându-i pe cei din jurul său.
Nekatur era cel mai retras dintre Zeii Înțelepți. Vorbea puțin și numai atunci când era neapărat necesar. Era introvertit și chiar greu de găsit, atunci când era nevoie de el. Era o fire singuratică și meditativă. Cu toate acestea, era la fel de corect și înțelept ca și ceilalți, dacă nu cumva, chiar cel mai corect și înțelept.
Zeul Apei era un bărbat de etnie indiană, cu păr brunet, ușor unsuros, tuns scurt, dar parcă neglijent, mustață scurtă și aranjată cu grijă, și piele unsuroasă, ca și cum ar fi fost veșnic acoperită de ulei. Avea sprâncene stufoase de sub care priveau doi ochi clari cu niște pupile de un albastru deschis cum nu se mai văzuse și, probabil, nu se va mai vedea vreodată.
Purta un fel de halat lung, de culoare albastră, închis cu foarte mulți nasturi, care îl acoperea în totalitate, de la călcâie până la gât. De sub halat se vedeau doar labele picioarelor, încălțate în niște sandale dintr-un material asemănător cauciucului, de culoare gri. Părea un pustinc tibetan, care a citit toate cărțile din lume pe parcursul vieții sale.
- Mortal Kombat, zise el, privindu-i pe ceilați Zei Înțelepți, brusc, ca și cum atunci se trezise dintr-o stare de meditație.

Va urma...
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
The Role Model
Membri apreciati
avatar

Mesaje : 219
Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 28
Localizare : București

MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   Vin Iun 17, 2011 5:06 am

Și iată și pozele promise. Atenție, nu există poze care să înfățișeze EXACT personajele, pentru că acest fic este remodelat, după imaginația mea, prin urmare am retușat unele look-uri astfel încât să fie cele pe care mi le imaginez eu. Cu toate astea, aici aveți niște puncte de plecare. Am inclus doar personajele descrise. Shao Kahn și Rayden abia au apărut în câteva rânduri, deci, momentan, nu sunt așa importanți.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Fu Jin, Zeul Vântului

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Aar Tenn, Zeul Focului

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Nekatur, Zeul Apei

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Shinnock, Zeul Suprem
Sus In jos
http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: [+14] Mortal Kombat: Trecutul   

Sus In jos
 
[+14] Mortal Kombat: Trecutul
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Are you an Angel or a Devil? :: Fan zone :: Fiction :: Other Fics-
Mergi direct la: