Are you an Angel or a Devil?


 
AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Fiți antenă !!

In jos 
AutorMesaj
Dudah
Utilizator
avatar

Mesaje : 216
Data de inscriere : 20/05/2011
Varsta : 21
Localizare : București

MesajSubiect: Fiți antenă !!   Vin Iun 17, 2011 4:10 am

Regulament forum

________________________________________

Reguli generale:

Accesul la forum :

Odată cu prima logare pe forum este obligatorie lectura regulamentului general de postare și a regulamentelor specifice fiecărei secțiuni în parte. Motivații ulterioare, ca urmare a sancțiunilor ce decurg de aici, de genul "nu am știut", "l-am citit, dar n-am înțeles", etc. nu se vor accepta. Cunoașterea regulamentului înainte de a posta este obligatorie, nu facultativa, iar consecințele ce rezida din nerespectarea sa va aparțin în totalitate."

Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu. Echipa de moderatori își rezerva dreptul de a acționa în orice fel pentru buna funcționare a acestui forum.

Limba folosita pe forum este romana

Pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitați folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) și doar când acest lucru este în concordanta cu situația respectiva.

1. Comportament :

1.1. Tratați-i pe ceilalți cu respect și mențineți discuțiile în limitele bunului simt. Nu uitați ca pe forum sunt membri de vârste diferite, a căror experienta difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiți răbdători daca uneori sunt puse întrebări care pot părea "stupide" sau "infantile".

1.2. Membrilor forumului nu le este permis sa se dea drept moderatori sau admini. Încercarea de a acționa ca un moderator este interzisa și duce la primirea unui avertisment. De asemenea, membrii forumului nu au voie sa utilizeze semnătura standard a adminilor, putând induce în eroare membrii cu privire la calitatea lor pe forum.

1.3. Va rugam sa nu răspundeți la off topicuri și sa nu postați în topicuri care probabil vor fi șterse. Postări de genul "primul pe pagina" sau "am scris și în topicul asta" sunt interzise și vor fi considerate spam.

1.4. Va rugam sa evitați reproșurile cu privire la greșelile gramaticale sau de scriere ale jucătorilor. Dacã greșelile gramaticale sau de scriere ale unui jucător sunt atât de mari încât conținutul mesajului se pierde, puteți raporta acel post. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problema.

1.5. Nu este permis sa recomandați în posturi sancțiuni pentru colegii dvs., ca urmare a unor postări pe care le observați ca vin în contradicție cu Regulamentul. Folosiți funcția de raportare a acestor posturi. Moderatorii forumului vor lua la cunoștință și vor acționa în consecință.

1.6. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre jucători și moderatori vor fi șterse, iar autorii vor fi pedepsiți. De asemenea este interzisa postarea de acuzații aduse echipei de administrare a forumului.

1.7. Membrii care vor acționa în mod deliberat împotriva creării unei comunități pe acest forum vor fi banați definitiv.

1.8. Atacurile la persoana nu sunt sub nici o forma tolerate.

2. Reguli de postare :

2.1. Orice post cu conținut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil în orice fel este complet interzis. Regula se aplica și în cazul postării în “tag-uri”. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.Fiecare utilizator al forumului este responsabil pentru întregul conținut al mesajului sau. In cazul citarii mesajelor care încalcă regulamentul, veți fi sancționați în concordanta cu gravitatea abaterii săvârșite.

2.2. Va rugam sa postați răspunsuri care au legătură cu topicul. Daca nu puteți oferi un răspuns potrivit va rugam sa va limitați la simpla lectura.

2.3. Discuțiile între doar doi membrii trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.

2.3.1. Nu citați excesiv din posturile anterioare. Citați doar parțile esențiale astfel încât posturile sa nu fie prea lungi. Postarea în teme vechi doar de dragul de aduna posturi se considera spam și se sancționează ca atare.

2.4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales în cazul discuțiilor lungi, va sugeram ca întotdeauna sa citiți întregul topic înainte de a posta un răspuns.

2.4.1. Înainte de postare luați în calcul funcția “Cauta”, pentru a verifica daca subiectul ce se dorește abordat nu a fost discutat deja. Folosiți cuvinte definitorii care surprind exact esența temei de interes pt. a va asigura ca vi se vor raporta rezultate suficiente, nelimitand căutarea prin folosirea de texte lungi.

2.5. Vã rugam ca înainte de postarea unui topic nou sa va asigurați ca acesta este în secțiunea corespunzătoare, pentru ca moderatorii sa nu fie nevoiți sã îl mute mai târziu.

2.6. Verificați textul înainte de a posta. Astfel va puteți asigura ca este ușor de citit și poate fi înțeles de către ceilalți membri ai forumului.Greșelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu și cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Încălcările repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

2.6.1. Toate topicurile și posturile trebuie sa conțină un număr de cel puțin 4 cuvinte. Mai puține cuvinte se considera spam, acesta fiind pedepsit conform regulamentului. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROFLMAO, ICU etc. vor fi luate în calcul ca un singur cuvânt. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect, altfel va fi tratat ca încălcare a regulii de lungime a postului și pedepsita ca atare.

2.6.2 Este interzisa înlocuirea literei "c" cu litera "k" și alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane, tz, sh...etc. Dacă vreți să fiți sigur că ați fost înțeles, puteți folosi diacritice, chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu.

2.6.3 Daca s-a răspuns corect la o întrebare este interzisa postarea aceluiași răspuns de către un alt membru, doar de dragul de a aduna discuții, fără a contribui cu nimic nou. Toate răspunsurile ulterioare vor fi considerate spam și vor fi pedepsite

2.6.4 Deschiderea topicurilor multiple, cu caracter irelevant, într-un interval scurt de timp, va fi considerata încălcare a regulamentului și va fi pedepsita (chiar și la secțiunea Saloon)

2.6.5.Postarea a doua mesaje consecutive, cunoscuta drept double-post, este interzisa. Orice necesitate de a reveni asupra a ce s-a scris deja nu se va face printr-un post nou, ci prin editarea celui deja postat.

2.7. Este interzis a se posta în numele unui membru care a fost banat pe forum . Banul a fost dat pe anumite considerente legate de încălcarea regulamentului. Orice post de pe alt cont înseamna afront adus echipei de moderatori și sfidarea regulamentului.

2.8.Este interzisa postarea discuțiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele;mesajele private..etc) fără acordul scris al adminului respectiv.

2.9. Nu folosiți materiale ale căror drepturi de autor nu va aparțin.

2.9.1 Orice tentativa de a obține foloase materiale prin vânzarea conturilor pe jocuri precum și folosirea forumului drept "piață de desfacere" a produselor dvs. (ex: tel., notebook-uri, etc.) vor fi penalizate.

2.10 Se interzice postarea linkurilor către alte jocuri/forumuri..Încălcarea acestei reguli se sancționează cu ban direct.
Excepție de la aceasta regula fac site-urile aprobate de moderatorii / administratorii forumului.

3. Poze, semnături, avatare, profile :

3.1. Sunt acceptate poze fără comentarii atâta timp cat sunt on topic. Dimensiunea maxima va fi de 640x480 pixeli. Daca doriți postarea de imagini mai mari va rugam sa postați doar linkul către acestea.

3.2. Semnătura (text sau imagine) nu va depăși 500 x 100 Pixeli sau 4 linii de text (maximum font de 4"). In cazul în care v-ați decis asupra folosirii unei imagini vi se mai permite adăugarea unui singur rand de text (la fel, max font 4"). Avatarele nu vor depăși 100x100 Pixeli. Bannerele sau link-urile de recrutare,link-uri ce fac referire la alte jocuri, în semnătură sunt interzise.

3.3.Este interzisa folosirea semnăturii sau a profilului personal ca suport pt. injurii indiferent de natura acestora sau ca dezaprobare a acțiunilor adminilor pe forum sau în viata reala. Orice ofensa adusa adminilor sau celorlalți membrii prin elementele de mai sus va fi pedepsita. De asemenea este interzisa reclama pentru alte site-uri , fie ele și cu conținut comercial sau orice direcționare (link) spre melodii, site-uri, imagini, cu conținut obscen sau dezagreabil. ATENȚIE : folosirea cuvintelor (indiferent de limba) cu înțeles obscen, introduse într-un context creat artificial, special pentru a fi interpretabil, se va considera injurie sau, după caz, limbaj nepermis și va fi sancționa ca atare.

4. Secțiunile forumului și topicurile noi :

4.1. Unele secțiuni/threaduri au reguli specifice. Va rugam sa le citiți înainte de a posta.

4.2. Va rugam sa folosiți un titlu adecvat când deschideți un topic. Surprindeți în acesta ideea principala a topicului, pentru a facilita astfel căutările ulterioare ale altor membrii interesați de aceeași tema. Titlurile incomplete sau de genul "lol", "întrebare" sau "ATENȚIE!!" vor fi sancționate cu avertisment.

4.3.Discuții legate de jocuri sunt permise în secțiunea salon, atâta vreme cat nu sunt postate link-uri directe către site-urile în cauza.

5. Pedepse :

5.1.Încălcarea regulilor, în funcție de gravitatea faptei, poate duce ori la avertisment în prima faza pt. încălcările moderate ori la banarea temporara sau definitiva în cazul încălcărilor grave.

5.2. Crearea altor conturi pentru a scapă de închiderea contului este interzisa și se sancționează cu închiderea definitiva a contului respectiv. De asemenea, în cazul banarii temporare este interzisa crearea altor conturi, aceasta duce la închiderea contului nou creat și prelungirea pedepsei pe contul de baza.

5.3. In cazuri extreme se pot închide direct contul.

6.Acțiunile moderatorilor și ale adminilor :

6.1. Moderatorii și adminii au dreptul de a edita, șterge sau închide topicuri. Va rugam respectați instrucțiunile lor.

6.2. Daca postul dumneavoastră a fost șters/editat, atunci înseamnă ca ștergerea/editarea a avut la baza un motiv întemeiat. Va rugam sa nu îl rescrieți.

6.3. Toate reclamațiile sau criticile în legătura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum (incluzând aici sancțiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice încercare de a deschide o discuție pe aceasta tema pe forum va fi considerata infracțiune și pedepsita cu un avertisment.

Excepție de la regula face o discuție la modul general, fără absolut nici o referire la o anumita persoana (membru al forumului, moderator sau admin) și/sau sancțiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.

6.4.In cazuri extreme, ne rezervam dreptul de a închide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.
Sus In jos
https://www.facebook.com/DudahAlex
 
Fiți antenă !!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Are you an Angel or a Devil? :: Arhiva :: Cos de gunoi-
Mergi direct la: